Uočavajući potrebu najboljih organizacija da dobiju kadrove koji su spremni graditi i održavati i razvijati funkcionalne sisteme upravljanja, IDEA-Co je razvila novi koncept  školovanja pod nazivom IDEA Profesional.

Voditelji  prvog seminara su bili Sead Jahić Lead Auditor (BiH) , Igor Miličević Lead Auditor i Lead Tutor (Hrvatska) te  zaposlenici i vanjski saradnici IDEA-Co.

Seminar je namijenjen: Predstavnicima rukovodstva za sisteme upravljanja (kvaliteta, okoliš, sigurnost itd.), managerima za sisteme upravljanja, specijalistima u sistemima upravljanja, internim i eksternim auditorima, vlasnicima procesa i svima ostalima koji žele unaprijediti svoja znanja u područjima sistema upravljanja.

Prateći trendove  praktične  primjene sistema upravljanja kvalitetom i našim dugogodišnjim iskustvom u ovom području došli smo do zaključka da profesionalci u sistemima upravljanja nailaze na probleme kako praktično riješiti i primjeniti određene zahtjeve standarda u cilju podizanja efektivnosti i efikasnosti svojih organizacija.

Također je uočljiv i mali broj seminara koji daju praktične odgovore i metode  kako  za poboljšanje organizacijske strukture i održivosti organizacije.

Iz tog razloga IDEA-Co je sa svojim partnerima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine pokrenula novu koncepciju seminara za profesionalce: IDEA Profesional. Seminari će uvijek biti inovirani i podešeni prema potrebama polaznika i aktuelnim dostignućima iz sistema upravljanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *